- Vodeći lanac kemijskih čistionica sa 20 poslovnica i preko 70.000 vjernih korisnika

  • SuperBrands
  • cert3
  • cert1
  • cert2

basic site inner content

CleanExpress je vodeći lanac kemijskih čistionica i praonica rublja u Hrvatskoj sa preko 70.000 vjernih korisnika, a dnevno se obrađuje više od 1500 odjevnih predmeta.

CleanExpress je osnovan krajem 2004. godine isključivo za potrebe obavljanja usluga kemijskog čišćenja i pranja, a kako bi usluge čišćenja i pranja u Hrvatskoj približio standardima po kojima iste usluge pružaju vodeći svjetski lanci te je vrlo brzo od strane korisnika prepoznat kao lider na tržištu.

Obzirom se radi o vrlo zahtjevnoj djelatnosti u kojoj se najčešće barata s odjevnim predmetima, koji za korisnike imaju ne samo stvarnu nego i afekcionu vrijednost, potrebno je stalno usavršavanje i praćenje noviteta, ali i maksimalna pažnja te individualni pristup svakom pojedinom odjevnom predmetu.

Uz praćenje noviteta i najsuvremenijih svjetskih tehnologija, CleanExpress posluje i kao društveno odgovorna i ekološki osvještena tvrtka.

U protekle dvije godine uložena su značajna novčana sredstva u nabavku opreme najnovije generacije te su uspostavljeni sustavi upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša sukladno normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, a kako bi se osigurala trajna usmjerenost na visoku kvalitetu usluge i brigu o okolišu.

CleanExpress je jedina kemijska čistionica u Hrvatskoj koja je svoje poslovanje uskladila sa zahtjevnim međunarodnim standardima.