- Vodeći lanac kemijskih čistionica sa 20 poslovnica i preko 70.000 vjernih korisnika

 • SuperBrands
 • cert3
 • cert1
 • cert2

basic site inner content two columns

Naša usluga sastoji se od 7 važnih koraka kroz koje prolazi svaki Vaš artikl koji ste nam povjerili:
 1. PRIJEM
  Prilikom prijema Vašeg artikla, vršimo pregled kojim utvrđujemo postoji li neki vidljivi nedostatak te postoji li deklaracija o sastavu i načinu održavanja. Sve relevantne činjenice evidentiramo elektronički i na primku koja se uručuje korisniku.
 2. ANALIZA
  Svaki artikl prolazi analizu našeg stručnog tima koji odlučuje, s obzirom na vrstu i karakteristike materijala koji se čisti te na specifičnosti zaprljanja, koja će se tehnika čišćenja primjeniti.
 3. DETAŠURA / PRIPREMNI POSTUPAK
  Za razliku od strojnog čišćenja, koje se vrši na cijelom artiklu, detašura ima lokalni karater i ciljano se primjenjuje na one dijelove artikla na kojima se zaprljanje nalazi. U postupku detašure se ručnim tretiranjem koriste sredstva i metode kojima se uspješno tretiraju zaprljanja različitog porijekla.
 4. ČIŠĆENJE
  Ovisno o vrsti i karakteristikama materijala koji se čisti te specifičnostima zaprljanja, koristimo različite tehnike čišćenja:
  - kemijsko tj. suho čišćenje (proffesional dry cleaning)
  - čišćenje sa vodom tj. mokro čišćenje (proffesional wet cleaning)
 5. GLAČANJE
  Kontinuirano pratimo nove tehnologije te koristimo profesionalnu opremu i specijalne metode glačanja što nam omogućuje pružanje najkvalitetnije usluge bez oštećenja tkanine.
 6. KONTROLA KVALITETE
  Nakon postupaka čišćenja i glačanja stručni tim vrši kontrolu kvalitete usluge detaljnim pregledom artikla.
 7. ISPORUKA
  Prilikom isporuke Vašeg artikla obaviještavamo Vas o izvršenoj usluzi te Vas molimo da i sami provjerite kvalitetu naše usluge.